Play Golf, het magazine van golf en reizen

Play Golf Play Golf Partners Trophy Play Golf Brussels Trophy Approach Day 2020

Raadpleeg onze presentaties door te klikken op bovenstaande link.

Raadpleeg onze videopresentatie door te klikken.

Play Golf verschijnt al sinds 1989 op de Belgische markt en is door de jaren heen uitgegroeid tot een onmisbaar magazine voor alle topmerken. De kwalitatieve inhoud en de opwindende lay-out maken dit blad tot een sterke tactische tool voor een doelgroep met een grote koopkracht. De twee afzonderlijke taalversies (Nederlands en Frans) waarborgen de nationale dekking.

De editoriale lijn wijkt af van de dagdagelijkse actualiteit met de klassieke klassementen en verslagen. Verder heeft elk nummer een speciaal dossier waarin de coulissen van de Belgische en de internationale golfsport verkend worden.

Play Golf verschijnt 5 keer per jaar en dit tijdens het golfseizoen. Het is het enige Belgische golfmagazine in twee afzonderlijke taalversies (Nederlands & Frans)

De combinatie van de schitterende lay-out met de inhoudelijke inbreng van de beste golfjournalisten van het land maken van dit blad een tactische tool voor een selectieve doelgroep met een grote koopkracht.

Play Golf is meer dan een magazine; het is ook een competitie. De ‘Play Golf Partners Trophy’ wordt georganiseerd in een 15-tal clubs verspreid over het hele land.

Naast de verkoop in de dagbladwinkels via AMP, de individuele abonnementen en de magazines die in de clubs worden neergelegd, ligt de distributiekracht van Play Golf ook in de collectieve abonnementen (circa 6500 exemplaren).

De huidige editie

Contacts