High life, het jaarboek van de Aristocratie en de High Society

Raadpleeg onze videopresentatie door hieronder te klikken

Ontdek hier de officiële website van High Life België.

INTRO

Al meer dan 135 jaar lang is High Lifede onmisbare referentietool van de 12.500 families die in België samen de aristocratie, de adel en de haute bourgeoisie uitmaken. Deze mondaine turfbevat de namen van 12.500 contactpersonen en wordt bij elke editie geactualiseerd. High Lifericht zich exclusieftot deze families en wordt rechtstreeks opgestuurd naar het thuisadres van deze contactpersonen.

In de meer dan 1.000 pagina’s staan ongeveer 50 advertentiepagina’s en 6 bladwijzers ter beschikking van de adverteerders. High Life is opgesplitst in twee dragers: het jaarboeken de Memento. Deze lightversie van het High Life-jaarboek verschijnt één keer per jaar en op Sinterklaasdag (6 december).

REDACTIONELE INHOUD

Dit jaar zal het jaarboek een redactioneel dossier bevatten waarin de focus wordt gelegd op de High Trends 2020 van High Life. Een nieuwe manier om naar deze bijzondere doelgroep toe te communiceren.

HUIDIGE EDITIE

 

MEMENTO HIGH LIFE

Mementois een lightversie, kleiner en minder dik, van de turf High Life. Hij wordt met de post opgestuurd naar alle adressen in het bestand. Hij omvat ook enkele advertentiepagina’s. Deze verschijnen uitsluitend op bijzondere aanvraag.

Contacts