Gentleman & Ladies, het magazine van de Gepassioneerde Man & Vrouw

Gentlemen & Ladies

Raadpleeg onze presentatie door te klikken op bovenstaande link. 

Raadpleeg onze videopresentatie door te klikken.

Gentlemen & Ladies is een nationaal magazine dat zijn hyper-doelgericht lezerspubliek uitnodigt om naast de laatste modetrends ook de hipste gastronomische en oenologische rendez-vous te ontdekken, en hen ook laat kennismaken met de tenoren in uiteenlopende domeinen als sport, kunst, showbizz, cultuur en Business (met hoofdletter B).

Gentlemen & Ladies is een prestigieus magazine dat de moderne man ontraadselt door in te spelen op hun passies.

Gentlemen & Ladies verschijnt in twee afzonderlijke taalversies (Nl & Fr) en focust op de luxe-trends voor mannen en vrouwen (mode & accessoires, auto’s & horloges, high-tech speelgoed en internet, wijn & champagne, vastgoed & decoratie). Voor 2020 zijn vier nummers voorzien. De lente-editie bevat de bijzondere bijlage Special Ladies. De zomer editie. In het herfstnummer komen zoals gewoonlijk de Gentleman Drivers aan bod. En ten slotte is er ook de wintereditie die in het teken staat van de Gentlemen of the Year.

Op het einde van het jaar een overzicht met de beste adressen voor de man: een ± 200 blz. dikke jaargids met een atypisch formaat.

Bovenop de lanceringsavonden op elitaire locaties van de lente-, herfst- en winternummers organiseert Gentleman eveneens twee golfcompetities en een tenniscompetitie (in Brussel en in Knokke). De ideale gelegenheid voor de sport-gentlemen om bij te praten op de greens!

De huidige editie

Contacts