Geüpdatet op 25 januari 2021

Zachtheid en elegantie voor Valentijn

Delen op

Verfijnd en licht, charmant en spontaan, romantisch en zacht… De bedenker van het eerste armbandhorloge koos voor een delicate mix van de voorgaande kwaliteiten en koppelde ze aan het robuuste aspect van een uurwerkje. Het nieuwe juweel van Breguet werd ontworpen als een ode aan de liefde. De combinatie van roosgoud en diamanten vormt – letterlijk! – een kloppend hart.

De wijzers zijn niet langer rechtlijnig maar vormen, voor elk uur, een hart bezet met verguld-zilveren details. De pure curves volgen elk moment van de dag terwijl het hart zich harmonisch blijft vormen en hervormen.

Deze limited Edition werd speciaal bedacht voor vrouwen ter ere van Valentijn met een wel zeer beperkte oplage – 28 genummerde stuks – en gaat gepaard met een handtasje dat dienstdoet als opbergdoosje.

Dit magisch ingenieuze rotatiemechanisme, dat trouwens beschermd is met een patent, zorgt voor een revolutie binnen de horlogewereld en breit een volgend hoofdstuk aan de vele decennia van genialiteit bij het Huis Breguet. Met de Koningin van Napels, de eerste en iconische klant, als eeuwige inspiratie, vertegenwoordigt deze hedendaagse collectie specifiek het avant-gardistische karakter van het huis.

Een ode aan de liefde, aan de vrouw, aan juwelen én aan dit instituut binnen de horlogewereld om steeds opnieuw te blijven (her)ontdekken.

www.breguet.com.