Gepubliceerd op 12 januari 2021

Innovatie en techniek: het nieuwe kaliber 3861

Delen op

In 2021 blijft OMEGA innoveren op het gebied van technologie en precisie. Het jaar is nog maar net begonnen en de Zwitserse horlogemaker lanceert nu al een van de meest langverwachte lanceringen in de horlogewereld. De legendarische Speedmaster Moonwatch-collectie wordt uitgebreid met acht nieuwe Master Chronometer-gecertificeerde modellen die worden aangedreven door het krachtige nieuwe kaliber 3861 van OMEGA.

OMEGA Speedmaster Moonwatch Master Chronometer, € 45.100,00

Voor deze klinkende lancering liet de Zwitserse horlogemaker zich inspireren door het 4e generatie model, beter bekend als het eerste horloge op de maan. De beroemde Speedmaster ST 105.012 is het horloge dat de Apollo 11 astronauten droegen tijdens hun eerste stappen op de maan in 1969.

OMEGA Speedmaster Moonwatch Master Chronometer, Sedna™ Gold, € 34.600,00; Canopus™ Gold, € 45.100,00

Kijkers zullen hun wensen in vervulling zien gaan in de verschillende knipogen naar het ruimtetijdperk. De klassieke asymmetrische kast, de getrapte wijzerplaat en de emblematische bezel geslagen met de beroemde punt over 90 (DON) zijn verfijnde maar merkwaardige details die opnieuw de legendarische geschiedenis van de Speedmaster benadrukken.

OMEGA Speedmaster Moonwatch Master Chronometer, € 5.900,00

De belangrijkste nieuwigheid is ongetwijfeld de introductie van de nieuwe Co-Axial Master Chronometer kaliber 3861, die het horloge bestand maakt tegen magnetische velden tot 15.000 Gauss. Het horloge voldoet dus aan de hoogste normen van precisie, chronometrische prestaties en magnetische weerstand in de wereld van de horloge-industrie.

OMEGA, Speedmaster Moonwatch Master Chronometer, € 7.100,00

De mooi verfijnde sluiting van de armband is versierd met het gepolijste OMEGA-logo op de gesatineerde hoes. In een nieuw ontwerp heeft de geïntegreerde, volledig geborstelde armband vijf gebogen schakels per rij.

OMEGA, Speedmaster Moonwatch Master Chronometer, € 7.100,00

De OMEGA Speedmaster Moonwatch Master Chronometer presenteert een collectie van acht nieuwe modellen, die allemaal met OMEGA’s 5 jaar garantie worden geleverd. Elk model heeft een Master Chronometer certificering.

Meer info op www.omegawatches.com