Geüpdatet op 12 januari 2021

Exclusieve verwenning voor uw ogen

Delen op

De optiekers van Art de Vue bieden al ruim 10 jaar de nec plus ultra aan in het domein van de optiek. Elk van hun verkooppunten is uitgerust met de hypermodernste meetapparatuur van het Duitse merk ZEISS: de ideale uitvalsbasis bij de keuze van uw lenzen, glazen en Premium monturen.

Hun teams met gediplomeerde optiekers begeleiden u en zetten u op weg naar een volledig gepersonaliseerd eindproduct gekenmerkt door comfort en elegantie.

De door ZEISS gefabriceerde glazen worden meteen in de ateliers van de boetiek op maat gebracht, zodat ze perfect aansluiten op uw zicht en op een effi ciënte manier in het gekozen montuur worden geïnstalleerd. Bij Art de Vue worden alle corrigerende glazen aangeboden met de anti-UV 400 filter die een totale bescherming tegen UV-stralen garandeert. Zowel de klassieke brillen als de speciale kantoorbrillen kunnen een ‘Blue Protect’-coating ondergaan. Dit is zeer populair bij mensen die vaak voor een computerscherm zitten, want moderne lichtbronnen en displays stralen een buitengewoon percentage blauw licht uit. De kwaliteit van deze professionele optische prestaties staat buiten kijf en wordt aangevuld met een keuze uit unieke en ultra-trendy monturen binnen de meest prestigieuze merken, zoals onder meer

Meer info op www.artdevue.be