Gepubliceerd op 6 januari 2021

Horloges gemaakt om te reizen

Delen op

We schrijven 2011 wanneer Michael Happé, groot liefhebber van horloges en avontuur, zijn eerste collectie Gavox uitwerkt. Zijn ontwerpen hebben vier thema’s: de lucht, de zee, afgronden en de aarde. De professionals uit de burger- en militaire luchtvaart proefden als eersten van zijn creaties. Zo wordt het SQUADRON-gamma vandaag gebruikt door de F16-eskaders op de luchtmachtbasis in Florennes, op de MiG-21’s van het 711e eskader in Roemenië en door de piloten van de V22 Osprey in het Amerikaanse Jacksonville.

De strakke en superelegante GAVOX LEGACY-serie richt zich voornamelijk tot de navigators en de liefhebbers van de zee. Het sobere en pure design verleidde onder meer onze Eerste Minister, die dit horloge trouwens als diplomatiek cadeau gebruikt voor de groten van deze wereld.

Duikers en verkenners van de diepste oceanen zweren dan weer bij de AVIDIVER. Hij maakt het verschil op meer dan 500m diepte, maar ook op 35 km hoogte.

De GAVOX ROAD en de horloges LOTUS (speciaal ontworpen voor invoerder Lotus House of Speed) zijn gecreëerd om u te begeleiden op de mooiste wegen van de wereld.

GAVOX realiseerde ook een klassiek en elegant model met complicatie en gangreserve.  Deze collectie ULTIMA NECAT herinnert er ons aan hoe kostbaar het leven is en we moeten genieten – alsof er geen morgen zou bestaan… Alle series van GAVOX-horloges, met inbegrip van de nieuwe, elegante en gedistingeerde dameslijn STELLAR (speciaal ontworpen op vraag van de kanselarij van de Eerste Minister), worden volledig geconceptualiseerd in België. Steeds meer liefhebbers van extreme sporten en avontuurlijke trektochten voelen er zich door aangetrokken.

Meer info op www.gavox.com