Geüpdatet op 1 oktober 2020

Maak kans op 12 sessies in de Harmony Sphere

Delen op

Deze maand maak je kans op 12 sessies in de Harmony Sphere van Wolf. De ideale manier om je energie te boosten en je energiecentra in balans te brengen!

Wat is de Harmony Sphere?
Dit project streeft ernaar ieders individuele bewustzijn en trillingsfrequenties te stimuleren. Dankzij de Harmony Sphere kan je je opnieuw met jezelf verbinden en genieten van een diepgaande relaxatie. Terwijl je je in een toestand van intense ontspanning bevindt, worden je energiecentra in balans gebracht, gaande van een alfa-, beta- of tetamodus, afhankelijk van je eigen ontvankelijkheid. Want als je chakra’s in balans zijn, kan je ook rekenen op een goede fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Hoe verloopt een sessie?
Je ervaring in de Harmony Sphere gaat van start op het scherm aan de buitenzijde van de bol waarop je in eerste instantie een kleur en een afbeelding selecteert. Op basis van de gekozen kleur krijg je verschillende meditatiesessies voorgesteld. Elke kleur komt overeen met een chakra. De sessie zelf gaat van start met een videoprojectie die past bij de chakra en het thema van jouw keuze. Wat volgt is 18 minuten meditatieve relaxatie met muziek op de achtergrond. De hele sessie lang baad je in het zachte licht van de kristallamp.

Om kans te maken op 12 sessies hoef je enkel het onderstaande formulier in te vullen. Deelnemen kan tot 31 oktober. Succes!