Geüpdatet op 28 september 2020

Herbeleef de Approach Day van 18 september 2020

Delen op

We did it!

Zo zou het slotakkoord kunnen heten van onze Approach Day 2020 in de nieuwe versie!

Inderdaad: nadat Covid-19 ons dwong om de voor 21 augustus voorziene ‘Zoute Approach Trophy’ te annuleren, sloegen we meteen terug door het evenement te verplaatsen naar 7 Fontaines, waar het op vrijdag 18 september doorgang vond.

Dat het een gigantisch succes werd, is niet gelogen, want de zon was van de partij, de club van 7 Fontaines was in optima forma en de hele organisatie was top. Liefst 41 teams van 4 spelers daagden elkaar uit in deze toplocatie van de golfsport die kon rekenen op een lekkere nazomerzon. Bij lunchtime openden de foodtrucks en de bars zich voor de spelers en de genodigde niet-spelers, die talrijk aanwezig waren om samen te genieten van een gezelligheid die ze tijdens de lockdown al te vaak hadden moeten missen.

Op het einde van de namiddag mocht de top-3 van de categorieën spelers, niet-spelers en teams zich naar de prijzentafel begeven die door onze partners-sponsors prachtig was gestoffeerd. Er werd ook een reis naar het Punta Cana Resort verloot, wat de fortuinlijke winnares bijzonder blij maakte…