Geüpdatet op 9 februari 2020

5 ideeën voor een romantisch uitje in België

Delen op

Februari komt eraan en dat betekent … Valentijn! Wij maakten een overzicht van de beste plekjes voor een romantische date.

De hutten van Rensiwez
De hutten van Rensiwez in de provincie Luxemburg werden ecologisch gebouwd in harmonie met de natuur. Hun charme weet iedereen te bekoren. Romantisch sfeertje gegarandeerd!
Meer info op hun website: www.lescabanesderensiwez.be

Le Ne5t
Dit hotel/spa bovenop de Citadel van Namen bestaat uit meerdere moderne, prachtig ingerichte suites en appartementen. Bovendien is het ideaal gelegen om op verkenning te gaan in de stad.
Meer info op hun website: www.ne5t.com

Jardin Secret
Jardin Secret is ideaal voor wie op zoek is naar een oase van rust in hartje Brussel. Een onvergetelijke ervaring die je laat ontsnappen aan de rush van de hoofdstad vlakbij de Louizalaan…
Meer info op hun website: www.jardinsecrethotel.be

Andromeda
Dit viersterrenhotel op de dijk van Oostende beschikt over een heerlijke wellness met zwembad, jacuzzi, sauna en fitness. Een echt ontspanningsoord.
Meer info op hun website: www.andromedahotel.be

Pillows Grand Hotel Reylof
Het hotel ontvangt je in Gent op amper 500 meter van het historische stadscentrum. Bovendien is er ook een zwembad en een binnenkoer met tuin en meerdere terrassen. Een plek vol romantiek, zoveel is zeker.
Meer info op hun website: www.pillowshotels.com

Nu hoef je enkel nog te overleggen met je wederhelft!

Door Louise Vandezande