Geüpdatet op 13 november 2019

CIRCUE DU SOLEIL KEERT TERUG MET CORTEO

Delen op

Na het ongelooflijke succes van “Toruk” met 65.000 verkochte tickets, keert Cirque du Soleil terug met “Corteo” – een van hun mooiste shows, een favoriet van het Europese publiek!

51 acrobaten, muzikanten, zangers en acteurs uit de hele wereld treden op tijdens de showtour! Corteo, de meest magische productie van Cirque du Soleil arriveert in Europa. De artiesten pakken hun koffers twee keer in: van 21 tot 24 november 2019 in Forest National en van 12 tot 22 maart 2020 in de Lotto Arena in Antwerpen.

Sinds de eerste presentatie in april 2005, georganiseerd door Daniele Finzi Pasca, heeft de productie meer dan 8 miljoen kijkers in 19 landen verrast en verbaasd. Corteo speelt zich af in de verbeelding van een clown en de uitersten worden met elkaar geconfronteerd. Deze vrolijke parade combineert de passie van de acteur met de elegantie en kracht van de acrobaat. Corteo’s muziek maakt het een tijdloos feest waar de illusie flirt met de realiteit.

Een prachtig decor wacht op iedereen die de deuren van het theater zal passeren: de gebruikte gordijnen zijn geïnspireerd door de Eiffeltoren en de centrale doeken, handgeschilderd, geven het geheel een grootse charme, de perfecte setting om het geheel te huisvesten en poëzie te bieden in Corteo.

 

Voor meer informatie, bezoek www.cirquedusoleil.com

Door Merve Güllü