Gepubliceerd op 12 november 2019

BOMBSHELL VAN DE WEEK: ALESSANDRA AMBROSIO

Delen op

Het Braziliaanse model is van Italiaanse en Poolse origine en is al jaren beste vrienden met podia!Ze is geboren op 11 april 1981 in Erechim, Rio Grande do Sul. Al op zeer jonge leeftijd nam ze deel aan verschillende shows. In Brazilië zijn modellenwedstrijden een echte beleving. Het is daarom vanzelfsprekend dat het meisje in de adolescentie voor het eerst podia heeft bewandeld.Op 15-jarige leeftijd werd Alessandra opgemerkt tijdens een Elite Model Look-wedstrijd en werd een model voor het Elite-bureau. Vanaf dat moment begon haar carrière bergopwaarts te gaan en poseerde ze vervolgens voor de grootste merken: Oscar de la Renta, Emporio Armani, Fendi, Escada, Dolce & Gabbana, Dior, Guess, Gucci, Revlon, Armani Exchange en Victoria Secret.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wild Thing ⚡️⚡️⚡️ @elle_italia

Een bericht gedeeld door Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) op

Hiernaast verscheen ze ook op de cover van de grootste tijdschriften: Vogue, Island, Marie Claire, Cosmopolitan, GQ en vele anderen.In 2000 werd de jonge vrouw een model voor het prestigieuze lingeriemerk Victoria’s Secret en in 2004 werd ze een Angel. In 2012, tijdens de parade van het merk, droeg ze de Floral Fantasy Bra, een beha met een waarde van $ 2,5 miljoen.
Naast het feit dat ze een van de best betaalde modellen ter wereld is, is ze ook een ervaren zakenvrouw:in 2012 begon ze samen te werken met een schoenenmerk om twee modellen te maken en in 2014 lanceerde ze haar eigen merk, ále van alessandra, te koop bij Planet Blue.

Alessandra verscheen ook tijdens verschillende gelegenheden op televisie en in de bioscoop. Meestal speelt ze haar eigen rol zoals het geval was in How I Met Your Mother, New Girl, The Ninja Turtles 2 … maar ze zal ook andere kleine rollen spelen, zoals in Casino Royal, Very Bad Dads …


Het model had sinds 2005 een relatie met Jamie Mazur, een Amerikaanse zakenman. In 2008 beviel ze van haar eerste kind, een meisje genaamd Anja. Vier jaar later groeide het gezin met de komst van Noah, een jongen. Maar in 2018 scheidde het paar. Sindsdien deelt ze het leven van Nicolo Oddi, ook een zakenman.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sunday Brunch … 🎃🍁😋

Een bericht gedeeld door Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) op

Ze is een echte engel, gevallen uit de hemel!

Bekijk hier het portret van Jennifer Aniston, bombshell van vorige week!

 

Door Merve Güllü