Gepubliceerd op 11 november 2019

DE TIEN MEEST BEKEKEN SERIES OP NETFLIX VAN 2019

Delen op

2019 loopt ten einde en dit jaar is rijk aan series geweest. Sommige waarop we al lang aan het wachten waren, andere die voor een complete verrassing gezorgd hebben. Miljoenen kijkers, intensief binge-watching. Deze series hebben de top tien gehaald van 2019!

Dit komt niet al seen verrassing: de meest bekeken serie (en nee, het record zal niet meer verbroken worden voor het einde van het jaar) is Stranger Things! Seizoen 3, die uitkwam op 4 juli, heeft niet minder dan 64 miljoen Netflix-abonnees voor hun scherm verzameld en dit alleen in de maand juli!

Op de tweede plaats (en tot grote verrassing van velen) komt Umbrella Academy, met de neurotische superhelden. 45 miljoen abonnees volgden de avonturen van deze familie als geen ander!

De Spaanse serie die al van in het begin erg populair is, La Casa De Papel, heeft al 44 miljoen abonnees verzameld sinds september 2018. Hoewel de releasedatum seizoen 4 pas wordt bekendgemaakt in 2020, zijn de fans al heel ongeduldig aan het wachten!

Als je het personage Dan Humphrey in Gossip Girl een beetje onhandig vond, zal hij je ongetwijfeld verrassen in de serie YOU. Gezien het succes van de serie, is het alleen maar logisch dat seizoen 2, dat verwacht wordt voor het einde van het jaar, zonder twijfel de 40 miljoen abonnees terug aantrekken die naar seizoen 1 hebben gekeken.

Sex Education en het seksuele advies van Otis en Maeve stelde heel veel abonnees gerust. Seizoen 2 wordt verwacht in 2020.

De verrassing van deze ranglijst is ongetwijfeld de Netflix Originals-serie: Our Planet. De documentaire van 8 afleveringen neemt ons mee naar de vier uithoeken van onze planeet om ons bewust te maken van de zorgwekkende toekomst.

Deze mini-series vertelt het waargebeurde verhaal van Marie Ades, een jonge vrouw verkracht door een man, die beschuldigd wordt van liegen. Het onderzoek om de waarheid te ontdekken en te bewijzen, wordt door middel van twee interviews gedaan. Unbelievable heeft meer dan 30 miljoen abonnees overtuigd!

Bij het zoeken naar de identiteit van de bestuurder die haar man heeft omvergereden en vermoord, raakt de impulsieve weduwe bevriend met een excentrieke optimist… die toch niet zo optimistisch is. Dead to Me heeft al meer dan 30 miljoen verzameld. Seizoen twee wordt verwacht in 2020.

When They See Us, de mini-serie over de Central Park Five. De schokkende serie die het verhaal vertelt van vijf jonge Afro-Amerikanen die ten onrechte beschuldigd worden van het verkrachten van een vrouw.

En ten slotte, de tweede Spaanse hit Elite, die dit jaar is uitgekomen. De afleveringen werden al bekeken door 20 miljoen abonnees.

Als je ze nog niet hebt bekeken, is het nu tijd om te bingewatchen!

Ontdek hier de kerstfilms van Netflix !

Door Merve Güllü