Geüpdatet op 5 november 2019

5 MAGISCHE CITYTRIPS

Delen op

Tel je ook elk jaar ongeduldig af naar de feestdagen? Krijg je niet genoeg van de verlichting, magie en betovering? Is Kerstmis niet enkel een feestdag, maar een hele beleving voor jou? Dan zijn deze citytrip-tips je op het lijf geschreven, want in deze steden is er altijd wel een beetje magie te beleven.

Elk jaar is de stad Londen versierd met de mooiste decoratie: kerstballen, slingers en lichten! Regent Street licht helemaal op en brengt je al helemaal in de feeststemming. Vergeet zeker ook geen bezoekje te brengen aan Hyde Park en Winter Wonterland.

Net aan de Franse grens kan je de kersthoofdsad Straatsburg bezoeken. Hier bevinden zich de oudste kerstmarkt van Europa en de prachtig verlichte kathedraal. Je wordt niet enkel verliefd op de verlichting en het landschap, maar vooral op de charme van deze bijzondere stad!

Je kan niet aan Kerstmis denken zonder aan New York te denken: de Rockefeller, de gigantische ijsbaan van Central Park,.. Je lijkt net in een aflevering van Gossip Girl. Wij houden vooral van de etalages ingericht in de kleuren van de feestdagen.

Natuurlijk kan Disneyland Parijs ook niet ontbreken op dit lijstje. De parade is nog magischer tijdens de feestdagen. Do we need to say more?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Quelle vue ! 😍🎆 ​ Now that’s a show! 😍🎆 ​⠀ 📸: @stefan_weltenbumler #DisneylandParis #DisneyParks #DisneyIlluminations

Een bericht gedeeld door Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) op

Hou je van kerstmarkten en glühwein? Richting Keulen dan! Hier kan je je laten gaan op niet een, maar zeven kerstmarkten. Geen excuus meer om zonder cadeau’s thuis te komen.

Door Merve Güllü