Geüpdatet op 9 oktober 2019

Boss bereidt jou voor op de feestdagen

Delen op

De druppels vallen met bakken naar beneden en we hebben afscheid moeten nemen van de zon. Maar zoals Cruijff het zo mooi verwoordde: ‘’elk voordeel heb zijn nadeel’’. Nu dat de donkere dagen zijn aangebroken, kunnen we weer uitkijken naar de talloze feestjes die ons te wachten staan. Hiervoor haal je als gentleman je mooiste kleren uit de garderobe en maak je je look af door mensen te verbluffen met een heerlijke geur: Boss Bottled Absolute.

Hugo Boss staat garant voor jarenlange kwaliteit en dit aspect moet dan ook weerspiegeld worden in elk product. Dus ook voor de nieuwe herinterpretatie van de iconische BOSS Bottled Eau de Toilette. Deze geur wordt een extra element bij een smoking die niet meer weg te denken is.

Om de elegantie van een kostuum te vertalen naar het parfum werd zowel voor een flesje als een geur die dit belichaamt. Wanneer je de flacon voor je houdt, heeft het precies dezelfde stijlvolle silhouet als dat van een smoking: zwart, strak en afgewerkt met zilver. Een gevoel van zelfvertrouwen en charisma gaat hier duidelijk mee gepaard.

Dit bericht bekijken op Instagram

Nite stroll after the rain … #3

Een bericht gedeeld door Douglas Chang (@douglasgmn) op

Voor de geur werd er geopteerd voor een combinatie van noten en zuurzoet fruit met aan het einde warme kruiden. Om dit te bekopen werd er gekozen voor zinneprikkelende bergamot, n pruim, citrusvruchten met verschillende houtnoten zoals olijfhout, cederhout en sandelhout en droge houtnoten die het een extra mannelijke touch geven.

Dit complex meesterwerk werd gecreëerd door meesterparfumeur Annick Menardo die perfect het DNA en de geschiedenis van het parfum naar deze moderne tijd kon vertalen zonder afbreuk te doen aan zijn gekende reputatie.

BOSS Bottled Absolute is een Eau de Parfum en in een gelimiteerde periode – tot eind 2019 – verkrijgbaar bij de geautoriseerde Hugo Boss Parfums (online) parfumerieën en warenhuizen.

Door Stef Lyskawa