Geüpdatet op 9 oktober 2019

Vind nu al de perfecte kerstcadeaus met OMEGA

Delen op

Het Zwitserse merk is vooral bekend vanwege zijn prachtige horloges, maar ook andere accessoires vind je terug in het assortiment. Nu kan je voor de feestdagen je eigen look afmaken met OMEGA of cadeautjes kopen voor zij die je lief hebt.

Natuurlijk blijft het uitgangspunt het horloge. Voor vrouwen is er gekozen voor een verwerkte bloem in het uitzicht van het horloge. Getrouwen van het horlogemerk herkennen al snel het bloemenmotief dat OMEGA ontleent aan de kroon van de De Ville Trésor uit 2018.

Om in de bloemensfeer te blijven kan je ook een prachtige 18K-ketting van roodgoud, georneerd met een carneool aanschaffen. Voor zij die graag sieraden op elkaar afstellen kan daar ook nog een bijpassende armband en ring aan worden toegevoegd. De 18K-ring en armband zijn beide in witgoud, gezet met 19 diamanten, een verwijzing naar het jaar 2019.

De moderne man wil ook zijn outfit verfijnen en kan ook hier zijn hart ophalen. Voor mannen wordt schoonheid en functioneel met elkaar gecombineerd. Er werd daarom geopteerd voor een grote variatie aan manchetknopen. Deze variëren van vierkant en royaal blauw naar rond en zwart, voorzien van een hoogtechnische lasergravure. Ook hier knipoogt OMEGA naar zijn rijk repertoire.

De oude, kitsche sleutelhanger die je op vakantie hebt gekocht moet plaatsmaken voor een stijlvol exemplaar die onmiddellijk in het oog zal springen. Eenvoud en elegantie zijn hier duidelijk de sleutelwoorden.

Soms heeft een collectie een vleugje nostalgie nodig en dat vindt OMEGA terug in het zeewezen. De zeilarmbanden zijn helemaal terug van nooit echt weggeweest te zijn. Je kan kiezen voor de robuuste titanium of staalkleurige armband met camouflage rubberen polsband. Daarnaast is de Seamaster-ring met golvenpatroon het pareltje van de mannencollectie.

Ten slotte is het bedrijf trots om mee te delen dat ze zich hebben aangesloten bij de Responsible Jewellery Council, een non-profitorganisatie die een ethische bedrijfscode ontwikkelt in de juwelensector, van de mijn tot de herverdeler.

Lens Position: 1936

Wij hopen dat het snel 24 december wordt.

Door Stef Lyskawa