Geüpdatet op 11 september 2019

Het nieuwe stulpje van Eden Hazard

Delen op

De Belgische dribbelkoning is verhuisd naar de Koninklijken. Na een zeer succesvolle passage bij Chelsea, mag Eden het nu gaan proberen bij één van de grootste teams ter wereld. In Madrid heeft hij al een aardig stulpje gevonden van 11 miljoen euro. Bij deze prijs hoort natuurlijk ook een spa, binnenzwembad en een bioscoop.

De zoektocht naar een nieuwe woonst begon op 13 juni, toen Eden zijn handtekening zette op het contract van Real Madrid.

Het is het Spaanse tijdschrijft ‘’Semana’’ die blijkbaar wist dat de familie Hazard hun intrek ging nemen in een villa van een kunstenaar die het een jaar geleden al te koop.

De wijk waar de villa te vinden in ‘’La Finca’’ is een beveiligde en afgebakende zone waar de beau monde van Spanje zich bevindt. Hieronder sterren, waaronder veel voetballers. Hazard zal zich dus allesbehalve alleen voelen.

Voordat hij met zijn vrouw en kinderen de verhuisdozen uitpakten, zijn er wel wat enkele aanpassingen gemaakt zodat het nestje volledig aan hun eisen voldeed.

Het huis staat in de omgeving bekend als La Casa negra, omdat het gemaakt is uit zwarte leisteen. Daarnaast heeft het huis een prachtige tuin, waardoor de totale oppervlakte van het pand op een 5 151 m² komt.

De familie Hazard zal zowel binnen als buiten aan zijn trekken komen. De villa bevat namelijk een bioscoop, een binnenzwembad, een wijnkelder en gasten kunnen kiezen uit één van de zes slaapkamers en zich wassen in één van de 10 badkamers. Bovendien kan je er een balletje slaan op de tennisvelden naast het huis.

Zijn goeie vriend Courtois heeft hem al meegedeeld dat de Spaanse paparazzi een niet al te fraai imago heeft en er alles aan zullen doen om zoveel mogelijk te weten te komen over hun privéleven.

Toch lijkt het ons een mooi leven onder de Madrileense zon.