Geüpdatet op 11 september 2019

Nooit meer stress om op tijd eten te toveren: Pack’n Joy

Delen op
wedding-photographer

Een gezin hebben is super leuk, maar ongelooflijk veel werk. Daarnaast timmeren jullie beiden aan een carrière en aan het einde van een lange dag is er nood aan ontspanning. Maar er moet ook gegeten worden en daarvoor moet je naar de winkel en vaak meer tijd dan je lief is doorbrengen in de keuken. Kant-en-klare maaltijden uit de supermarkt of afhaalmaaltijden zijn een keer in de week een leuk alternatief, maar natuurlijk niet goed voor de lijn. Pack’n Joy biedt voor jou de oplossing.

Je kan uren doorbrengen in de sportzaal, maar om gezond te leven moet je ook een beetje op je voeding letten. Met dit idee in haar achterhoofd lanceerde Marion De Decker Pack’n Joy. Dit multi-conceptueel idee biedt aan klanten gezonde en evenwichtige kant-en-klare maaltijdboxen.

wedding-photographer

Om ervoor te zorgen dat de gerechten die aangeboden lekker en versie zijn, wordt er beroep gedaan op seizoensgroenten en natuurlijke ingrediënten zonder lactose of gluten, afkomstig van kleine, lokale en biologische producenten. Bovendien wordt er komaf gemaakt met de saaie slaatjes, maar kiest men voor originele recepten met een positieve nutri-score.

Marion De Decker kwam op het idee door haar eigen ervaringen. Na 15 jaar te hebben gewerkt voor een groot bedrijf, zocht ze een manier om haar talenten beter te kunnen gebruiken. In deze periode merkte ze zelf dat koken en gezond eten niet bovenaan het lijstje stond, terwijl het er net voor zorgt dat we goed kunnen functioneren. Sindsdien biedt ze elke dag een aantal 100% homemade gerechten aan.

wedding-photographer

Naast foodboxes, biedt Pack’n Joy ook inspiratie om je levensstijl aan te passen met tips die je kan terugvinden op sociale media. en op de fiches in de packs. Die laatste kun je bestellen via de e-shop www.packnjoy.be.

Voor een maaltijd betaal je gemiddeld € 8. Afhankelijk van de gekozen formule kun je er een dessert van € 2 en/of een geperst sap van € 4,50 bij nemen. De packs moet je online bestellen en kunnen naargelang de formule thuis of in een afhaalpunt bezorgd worden.

wedding-photographer

Geen uitvluchten meer om wat gezonder te gaan leven.

Door Stef Lyskawa