Geüpdatet op 27 augustus 2019

Zoute Approach Trophy – Vrijdag 23 augustus in het Zoute – Happy hours!!

Delen op

We doen de waarheid geen geweld aan door de 9e editie van de Zoute Approach Trophy powered by ING Private Banking als een groot succes te omschrijven. Integendeel!
Deze vriendschappelijke ‘approach golf’-competitie, die door ING Private Banking wordt gesponsord, bracht dit jaar zo’n 200 deelnemers samen: stuk voor stuk selecte ‘vrienden van het Zoute’. De spelers en de genodigden konden er de hele dag genieten van de kleine geneugten die de organisatie elk jaar voor hen in petto heeft: de bar met bier La Zoutoise, ijsmaker Franklin, de foodtrucks Keep on Toasting en Carrément Frites, de bubbels van Bernard Massard & Taittinger, de heerlijke kip aan het spit van traiteur A Propos, enz… Dat alles onder een prachtige tent van Organic met een unieke Mitsubishi Outlander als blikvanger. Al trokken ook de prachtige horloges van Omega heel wat nieuwsgierige blikken.
De hele dag lang zetten de spelers in teams van vier hun beste beentje voor over de 11 holes. Daarna volgden de ‘Pitching contest Punta Cana’ met een droomverblijf als hoofdprijs, de Mitsubishi ‘hole in one’-competitie waar men een jaar gratis rijden in de Outlander Hybride kon winnen en uiteindelijk ook de ‘nearest to the pin’ die de winnaar verblijdde met een set skateboards ‘Campbell’s Soup’ van Warhol geschonken door Skateroom.
De prijsuitreiking in aanwezigheid van alle sponsors sloot de dag af en maakte alle winnaars enthousiast met een adembenemend mooie prijzentafel.
Een prachtige organisatie onder de zon die – daar gaan we toch van uit! – volgend jaar een nieuw vervolg zal krijgen.