Geüpdatet op 29 augustus 2019

Olga & Ella Leyers en Bent Van Looy ambassadeurs voor 6de editie #MODEinOOSTENDE

Delen op

De populairste badstad van ons land heeft een nieuw evenement op de planning gezet. Met #MODEinOOSTENDE worden er voor de zesde keer een aantal plaatselijke winkels in de kijker gezet. Daarnaast zal er tijdens de Ladies Night op het filmfestival van Oostende eveneens een modeshow plaatsvinden.

Elk jaar zijn er al tal van evenementen te vinden tijdens het weekend van #MODEinOOSTENDE. Shopping queens kunnen er een een shoppingroute volgen waarbij er extra workshops, traktaties en modeshows te vinden zijn.

Dit jaar zijn er opnieuw tal van bekende Vlamingen die het evenement nog wat extra klasse geven. Actrice en presentatrice Olga Leyers, actrice Ella Leyers en muzikant, zanger en componist Bent Van Looy zullen het gezicht worden waardoor ze ook in het straatbeeld zullen verschijnen.

Het was een evidente keuze om net voor deze drie bekende Vlamingen te gaan. De zusjes Leyers hebben een bijzondere band met Oostende, die vooral bestaan uit mooie, nostalgische herinneringen. Daarnaast zijn ze zowel voor als achter de schermen veel bezig met hoe er stijlvol uit te zien. Iets waar ze uitermate goed in slagen.

Bent Van Looy is waarschijnlijk de meest modieuze muzikant van het land. Met zijn eigenzinnige stijl is hij ongelooflijk herkenbaar, waardoor #MODEinOOSTENDE hem er eveneens graag wou bijhebben. Bovendien was hij al verschillende keren te gast in Oostende voor optredens in het Kursaal Oostende en voor het Street Art Festival The Crystal Ship.

Heel het thema van het festival van Oostende staat al in thema van ‘’leading ladies’’. Daar wordt nog extra aan het einde van de Ladies Night aan toegevoegd met een eigen modeshow waarbij de deelnemende winkels van #MODEinOOSTENDE de laatste modetrends tijdens een flitsende modeshow presenteren.

Geniet dus van een heerlijk shoppinguitje in de stad waar de befaamde kunstschilder James Ensor zijn inspiratie haalde of Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende.

Meer info via .

Door Stef Lyskawa