Geüpdatet op 28 augustus 2019

Antwerpse aan het hoofd van de beste golf van de Caraïben

Delen op

De lezers van USA today konden opnieuw hun favoriete golfbestemming nomineren voor de prijs voor Best Caribbean Golf Cours, waarbij voor het tweede jaar op rij het Santa Barbara Beach & Golf Resort als winnaar uit de bus kwam. Nu zal dit paradijselijk resort een Belgisch tintje krijgen want niemand minder dan Jane Weststrate zal er de leiding nemen.

De Antwerpse begon zo een negen jaar geleden aan het buitenlandse avontuur, maar blijkt nu ze toch haar hart voorgoed te hebben verloren in de Caraïben. De reden waarom zoveel golfers dit als de ideale bestemming zien is dankzij de combinatie van de natuur en het wonderbaarlijke uitzicht en de kwaliteit en service van het resort.

Zelf verwoordt Jane het als volgt: “We zetten nog steeds ons beste beentje voor om de belevingswaarde naar een nog hoger niveau te tillen. Evenementen en toernooien zorgen voor extra swing op de golfcourse. Voor wie van een uitdaging houdt, heeft het parcours best wel wat in petto!

Als kind leerde Jane Weststrate haar swing te perfectioneren op Belgisch grondgebied. De terreinen in het Antwerpse, zoals die van Rinkven, Ternesse, Royal Antwerp en Cleydael kennen voor haar dan ook geen geheimen voor haar.

Voor wie in het Santa Barbara resort verblijft, mag op zijn twee oren slapen dat hij/zij niet snel uitgekeken zal zijn op de golfbanen. Naast het unieke 18 holes Old Quarry golfbaan zijn er in de directe omgeving nog twee andere te vinden.

Zij die niet zo’n fervente golfer zijn, kunnen tal van andere activiteiten op het eiland en in het resort terugvinden. Het Santa Barbara Beach & Golf Resort bevindt zich op slechts 25 minuten rijden van de Curaçaose hoofdstad Willemstad. Verder biedt het resort naast 350 luxe suites en gastenkamers ook een spa, 24-uur fitnesscentrum, 3 zwembaden, 4 restaurants en een duik- en watersportschool.

Golfliefhebbers kunnen een nieuw plekje aan hun bucketlist toevoegen.

Door Stef Lyskawa