Geüpdatet op 21 augustus 2019

De toekomst van de auto ziet er rooskleurig uit met DS automobiles

Delen op
Base de donnée : Astuce Productions

DS automobiles heeft in de toekomst gekeken en het ziet er niet slecht uit. Met de DS X E – TENSE hebben de producenten een nieuwe auto ontworpen die een droom is voor zowel de makers als voor zij die er een ritje mee gaan maken.

De makers kregen de ongelooflijke kans om zich voor te stellen hoe auto’s eruit zouden zien in 2035. Het doel was om uitzonderlijke technologie samen te brengen met comfort, luxe en zelfs een soort van tastbare poëzie.

Als gevolg hiervan neem je plaats in een zetel die zich vormt naar het postuur van de chauffeur. Hoewel er verschillende opties mogelijk zijn binnen de auto om hem zo persoonlijk mogelijk te maken wordt er extra aandacht gevestigd op de details. De materialen moeten van hoogstaande en duurzame kwaliteit zijn waarbij alles zo appetijtelijk mogelijk voor de zintuigen wordt. Zo krijgt elke chauffeur een extra adrenaline shot, telkens wanneer hij aan de sleutel draait net als een piloot die zich in de cockpit bevindt.

Deze honderd 100% elektrische auto is in tegenstelling tot zijn concurrenten asymmetrisch gebouwd. Door het gebruik van de allernieuwste technologie wordt een droomwagen gecreëerd die overeenkomt met de behoeftes van alle inzittenden. De auto-industrie hangt namelijk heel erg samen met de technologie-industrie. Aangezien die tweede sterk evolueert, heeft dit natuurlijk veel invloed op de nieuwe generatie auto’s.

Naast comfort straalt de nieuwe DS X E – TENSE vooral ook plezier uit. Je vindt dit terug in de carrosserie en het ontwerp van de producenten, maar ook in het rijden. Het doel is om iedereen die houdt van auto’s, zowel mannen als vrouwen elke keer opnieuw een ervaring aan te bieden. In een auto ontworpen door DS Automobiles, is er een notie van plezier en een Franse art de vivre

Om het nog futuristischer te maken krijg je in de auto je eigen assistent genaamd IRIS. Deze hologram bevindt zich in het centrum van de cockpit en kan veranderen in elke vorm die je wil. IRIS is niet alleen het besturingssysteem van je auto, maar zorgt ook dat je verbonden blijft met de buitenwereld.

Met de DS X E – TENSE brengt DS Automobiles dualiteit tussen cockpit en cocoon, tussen rijplezier en sensualiteit, met de meest technologische efficiëntie.

Door Stef Lyskawa