Geüpdatet op 30 juli 2019

Duinwater: Luxueuze appartementen in een hallucinante omgeving

Delen op

Ben je op zoek naar een nieuw stekje? Waarom niet verhuizen naar de mooiste gemeente aan de kust, Knokke. Er is namelijk een immobiliën pronkstuk dat zowel vlakbij het water als in een groene omgeving ligt. Met andere woorden, Duinwater biedt je alles wat je hartje begeert.

De residentiële wijk strekt zich rond een 12 hectaren groot meer. Hoewel de appartementen zich in een groene omgeving bevindt, zijn verre verplaatsingen naar de belangrijkste punten in de stad niet nodig. De markt, het strand en het station liggen allemaal op wandelafstand van het domein Duinwater.

Dankzij de rustige locatie kan je heerlijk in de zon wandelen in de verlaten polders of een balletje slaan. Daarnaast is niet alleen de omgeving schilderachtig, maar zijn de straten tevens vernoemd naar bekende kunstenaars.

Natuurlijk hoef je je niet altijd buiten te begeven, maar kan je ook een dagje heerlijk binnen zitten. Alle appartementen worden omgeven door natuurlijk licht en zijn gericht naar het zuidoosten zodat je zolang mogelijk zowel binnen als buiten van de zon kunt genieten.

Het is werkelijk een unieke kans om een appartement als dit aan de haak te slaan in een rustige omgeving met zicht op een meer. De prijs-kwaliteitsverhouding is dan ook ongezien.

De Lake Front appartementen zijn niet alleen nieuwbouwprojecten in een totale afgewerkte staat, maar is een droomplaatje voor iedereen die wil wonen tussen de natuur, maar geen afscheid kan nemen van het stadsleven.

Voor meer informatie, neem een kijkje in het kantoor op de Lippenslaan 16, Knokke
Tel. 050 / 946 946 of contact@immobel.be

Door Stef Lyskawa