Geüpdatet op 5 juli 2019

5 vakantiebestemmingen om met vrienden te bezoeken

Delen op

Het is zomer, maar een romantische vakantie zit er voor jou niet in? Geen nood wij helpen je om de perfecte bestemming te vinden die je samen met je vrienden kunt bezoeken.

Barcelona
Als je niet bijzonder veel tijd om te reizen, maar heb je toch nood om even je batterijen op te laden dan is Barcelona de perfecte plek voor een lange citytrip. Deze stad heeft werkelijk alles. Ga het mythische Camp Nou bezoeken of geniet van de monumenten van Gaudi. Voor zij die niet in de cultuurstemming zijn, kun je genieten van de heerlijke gastronomie en de bars of clubs waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen.

Berlijn
Waarschijnlijk geen Europese stad die op historisch vlak meer ups en downs heeft gekend. Toch is het op dit moment waarschijnlijk één van de meest hippe bestemmingen. De hoofdstad van zowel Duitsland als techno slaapt niet en biedt een waaier aan mogelijkheden aan.

Ibiza
Als er één plek is die het best geschikt is om enkel met vrienden te doen en niet met je partner, dan is het wel het magische feesteiland Ibiza. Toch moet je zeker niet vergeten om ook door de dag het landschap te verkennen want de kliffen die uitkijken op de zee zijn werkelijk adembenemend.

Napels
Het spreekwoord luidt niet voor niets ‘’Napels zien en dan sterven’’. Deze stad is eigenlijk een volledig openlucht museum waar de overblijfselen van het Romeinse rijk nog goed zichtbaar zijn. Vergeet zeker niet een bezoekje aan de Baai van Napels, de Vesuvius, de eilanden Capri, Ischia, Procedia op je lijstje te zetten.

Marrakesh
Een Oosterse dag en Oosterse nacht zijn zoals je weet verschrikkelijk heet, maar absoluut de moeite waard. Marrakesh prikkelt werkelijk alle zintuigen. Door de oude winkelstraten ruik je de heerlijke specerijen, de stad bevat prachtige kleuren en vergeet zeker niet de muziek die overal te horen is. Als je op zoek bent naar iets avontuurlijks kan je altijd een excursie naar de Sahara plannen om je vakantie helemaal af te maken.

Ook al is het weer de laatste tijd bijzonder goed in België, ga lekker met vrienden weg op een welverdiende vakantie.

Door Stef Lyskawa