Geüpdatet op 4 november 2019

Wedstrijd: Op avontuur met Samonite en Little Guest

Delen op

Om uw kleine ontdekkingsreizigers in stijl op vakantie te laten vertrekken is de Belgische start up Little Guest een samenwerking aangegaan met Samsonite. De specialist in online verkoop van high-end familievakanties en de wereldleider in luxe bagage geven onze lezers de kans om voor hun koters twee modieuze koffers te winnen.

In 2016 zag Little Guest het levenslicht. Het is de eerste alliantie tussen luxehotels die zich richt op een vakantie met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Ondertussen zijn er meer dan 120 hotels die zich hebben aangesloten bij dit uniek concept.

Samsonite is misschien een iets bekendere naam. De wereldleider op het vlak van bagage bestaat dan ook al sinds 1910. Niet alleen zijn de producten van ongelooflijk goede kwaliteit, maar het bedrijf probeert mee te gaan met zijn tijd door op zoek te gaan naar ecologische manieren om hun product te produceren. Van zakenman tot reiziger, iedereen kan vertrouwen op de reisartikelen van Samsonite.

Dit jaar gaan Samsonite en Little Guest samen op avontuur doordat ze hetzelfde doel hebben, namelijk kinderen en hun gezinnen een unieke reis van topkwaliteit te geven,” zei Jerome Stefanski’’, oprichter van Little Guest.

Bij Ilke Lustig, directeur van het Samsonite Kids-assortiment horen we min of meer hetzelfde verhaal. “Deze samenwerking zorgde voor een bepaalde knowhow en inspiratie aan beide kanten. Het resultaat zijn koffers en speelse tassen voor de ‘’little guests’’ en Ouders zijn niet langer gestresst om met hun kinderen op vakantie te gaan. ”

Hotels die lid zijn van Little Guest zullen deze koffers aan de man brengen, maar dit is niet de enige samenwerking die de twee bedrijven dit jaar zullen hebben. 2019 wordt een jaar vol met evenementen en activiteiten waarbij kinderen hun koffers kunnen aanpassen.

De vakantie is net begonnen, de reizen zijn waarschijnlijk al geboekt, dus doe je best om deze prachtige koffers van Samonsite en Little Guest voor jouw kinderen te winnen.

Voor meer info ga naar www.littleguest.com of www.samsonite.be

Door Stef Lyskawa