Geüpdatet op 19 juni 2019

Geniet van een plaatsje onder de zon op de mooiste terrassen van onze hoofdstad volgens TheFork

Delen op

Hoewel het nog steeds lente is, voelt de zon al redelijk warm aan. Terwijl we puffend aan onze bureau zitten snakken we naar een beetje zonlicht. Gelukkig zijn de dagen lang genoeg om heerlijk te vertoeven op een terrasje. En laat Brussel daar nu net een aantal pareltjes van hebben.

Chique, chiquer, Brugman
In dit stijlvol herenhuis kan je genieten van innovatieve gastronomische gerechten die tevens seizoensgebonden zijn.
Adres: Brugmanlaan 52, 1190 Vorst

Heerlijk exotisch, Koyla
Als je typisch Belgische gerechten in een volledig nieuw jasje wil proberen dan ben je hier aan het juiste adres. De omgeving waar je kan genieten van een hapje of drankje is haast niet te vergelijken met andere terrassen in Brussel. Tuinen, fonteinen en eeuwenoude bomen zorgen ervoor dat je heerlijk kunt relaxen na een vermoeiende dag.
Adres: Steenweg op Charleroi 100, 1060 Sint Gilles

Een heerlijke verrassing, Sanzaru

Je bent op zoek naar iets volledig nieuw en speciale combinaties schrikken je niet af? Aan de rand van Brussel wordt je getrakteerd op zalige gerechten die bereid worden volgend de Japanse keuken, maar combineren smaken van over heel de wereld.
Adres: Tervurenlaan 292, 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Een groene chef- Bouchéry

Iedere foodie heeft de naam Damien Bouchéry wel al gehoord. Zijn doel is om gastronomie aan te bieden die zowel lekker, ecologisch verantwoord als seizoensgebonden is. Een extra troef van het restaurant is de prachtige tuin die zeker een bezoekje waard is.
Adres: Steenweg op Alsember 821 A, 1180 Ukkel

Authenticiteit boven- Belly Saint-Gris

Volgens de twee gastheren van Belly Saint-Gris zijn er twee belangrijke steunpilaren nodig om een gekend etablissement te zijn en dat is service en kwaliteit. Niet te veel poespas, maar vertrouwen op een warme en vriendelijke sfeer, authentieke gerechten en heerlijke wijnen!

Adres: Diepestraat 10, 1180 Ukkel

TheFork is een spin-off bedrijf van TripAdvisor. Tevens zijn ze het meest het toonaangevende online restaurantreserveringsplatform in Europa, Australië en Zuid-Amerika met een netwerk van meer dan 60.000 restaurants wereldwijd en meer dan 23 miljoen bezoeken maand.

Voor meer info:

Door Stef Lyskawa