Geüpdatet op 9 mei 2019

Dinner in the Sky speelt met de vier elementen

Delen op

Voor zijn editie van 2019 nodigt Dinner in the Sky zijn gasten uit voor een reis in het teken van de vier elementen.

De trip begint zachtjes op aarde. De 22 gasten worden met champagne ontvangen in een geprivatiseerde lounge aan de Becokaai, langs het Kanaal van Brussel.

Hier begint de escapade pas echt, letterlijk op het water: de tafels van Dinner in the Sky dobberen op het Kanaal en de gasten moeten over het water lopen om er te geraken.

Daarna gaat de reis verder in de lucht: de tafel stijgt op tot op 50 meter hoogte en biedt de gasten een uniek uitzicht op de haven van Brussel, Tour & Taxis, het Museum Kanal-Pompidou…

Dan is het tijd voor vuur in de vorm van 1u30 gastronomische geneugten, geserveerd in een vijfgangenmenu dat bereid en opgediend wordt door de geselecteerde chef in hoogsteigen persoon.

Eenmaal terug op de grond wachten koffie en digestief aan de bar, waar de voldane reizigers kunnen napraten zolang ze willen.

Reisleiders van dienst voor deze unieke trip zijn Yves Mattagne (Sea Grill**), David Martin (La Paix**), Pierre Résimont (L’Eau Vive**), Alexandre Dionisio (La Villa in the Sky**), Bart De Pooter (De Pastorale**), Viki Geunes (‘t Zilte**), Karen Torosyan (Bozar Restaurant*), Isabelle Arpin (Isabelle Arpin), Giovanni Bruno (Senzanome*), Luigi Ciciriello (La Truffe Noire*) en Mathieu Jacri (Villa Emily*).

Dinner in the Sky vindt plaats van donderdag 13 tot en met zondag 23 juni. Er worden elke dag drie ‘reizen’ georganiseerd: om 12u, 19u en 21u30. Reserveren (B2B) kan vanaf nu via www.dinnerinthesky.be.

Dinner in the Sky zal ook neerstrijken in Antwerpen, meer bepaald tegenover het Gerechtsgebouw. Van maandag 3 tot en met zondag 9 juni, in het gezelschap van Bart De Pooter (De Pastorale**), Viki Geunes (‘t Zilte**), Olivier de Vinck (Kommilfoo*) en Wout Bru (La Bru’sserie).

Meer info op www.dinnerinthesky.be of per mail naar info@dinnerinthesky.be

 

Door Riffont Natacha