Geüpdatet op 17 december 2018

Win een kaars Made In Belgium voor elk seizoen dankzij Jody Lo (gesloten)

Delen op

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht wil het beroemde Belgische kaarsenmerk Jody Lo je graag in de watten leggen. Hoe? Met een jaar aan kaarsen, eentje voor elk seizoen. Benieuwd? We zetten ze even voor je op een rij.

 1. Voor de winter: de Kerst Red Lady, 4 wieken, € 99 (deze wordt geleverd voor Kerst!)

Deze kaars verspreidt een verleidelijk parfum, zacht en poederachtig, vrouwelijk maar met mysterieuze toetsen van vanille, kaneel, kardemom en gember. Prachtig rood van kleur brengt hij een feestelijk romantische toets in je interieur.

2. Voor de lente: de Platinum kaars, 4 wieken, € 119

Met typische chypre accenten combineert deze kaars houtnoten met frissere accenten van jasmijn, roos en iris. Het platinum uiterlijk van deze kaars benadrukt zijn exclusiviteit.

3. Voor de zomer: de Acque Di Mare kaars, 4 wieken, € 99

Als een ontmoeting tussen water en bloemen, geurt deze kaars heerlijk naar vakantie.  De combinatie van roos, lotus en zeldzame, delicate bloemen doen dromen van zonovergoten dagen op verlaten stranden.

4. Voor de herfst: de Reign Of Fire kaars, 4 wieken, € 195

Met een parfum dat ruimte en tijd lijkt te overstijgen, neemt deze kaars je mee op een wondermooie reis. Kruidig, verfijnd en ietwat donker, maar compleet met fruitige accenten die heerlijk verrassend werken.

Aarzel niet om ook eens een kijkje te gaan nemen op de Instagrampagina van Jody Lo om hun andere kaarsen te ontdekken.

Wil je graag kans maken op de bovenstaande vier kaarsen? Vul dan als de bliksem het onderstaande formulier in!